Riemerschmid a premiat cei mai buni barmani
Divertisment · Stiri / 14.09.2012

Joi, 13 septembrie, a avut loc competiţia naţională pentru barmani profesionişti Riemerschmid Mixing Class '12. Horea Coloji, din Oradea, a fost desemnat marele câştigător în cadrul concursului care a reunit 18 barmani talentați și pasionați de arta de a prepara cocktailuri.

Valentin Luca şi Ionuț Ivanov, campioni multi-premiați în competiții naționale și internaționale, au încins atmosfera cu două sesiuni de flair excepţionale.

Competiția a avut două etape. În prima probă a concursului, “Speed Brazil”, participanții din București, Oradea, Brașov, Cluj și Târgu Mureș au preparat contra-timp trei băuturi care au avut la baza siropurile de bar Riemerschmid. Primii șase clasați s-au calificat în finală, în proba de mixologie “Master Mix”, în cadrul căreia au avut de preparat un cocktail după o rețetă creaţie proprie.



Tehnica, aspectul, originalitatea, dar și modul în care au fost prezentate poveștile din spatele cocktailurilor au fost principalele ingrediente care au stabilit podiumul competiţiei.
“Ne inspiră de fiecare dată perseverența, pasiunea și tenacitatea concurenților în competitiile de barmani. Riemerschmid Mixing Class '12 a reunit barmani talentați și ambițioși, calități ce rezonează perfect cu valorile brandului nostru – calitate, standarde înalte și permanentă evoluție. Ne adaptăm constant tendințelor pieței și, de aproape 200 de ani, evoluăm alături de clienții și partenerii noștri”
, a declarat dl. Manuel Süss - International Product Manager Riemerschmid.

“Mi-am dorit să particip la acest concurs încă din momentul în care am aflat despre el. Am venit în București cu așteptări mari și, după două probe solicitante, mă bucur enorm că am reuşit să obţin premiul cel mare”, a spus marele câștigator, Horea Coloji.

Riemerschmid este gama premium de siropuri de bar obţinute din ingrediente atent selectionate. Gama de arome este adaptată tendințelor pieței, in prezent fiind disponibile 23 de arome diferite, de la pepene și piersica, până la alune, ciocolată, caramel şi vanilie. Siropurile de bar Riemerschmid sunt folosite atât pentru cocktail-urile non-alcoolice, cât şi pentru cele alcoolice.

În România, produsele Riemerschmid sunt prezente prin Heinrig Distribution.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro