Presa a scris inițial că Angelina Jolie a purtat rochia de mireasă a mamei sale. În realitate, ea a avut o ținută realizată de atelierul Versace
Angelina Jolie şi Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei - Chateau Miraval -, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

Angelina Jolie a fost condusă la altar de Maddox şi Pax, în timp ce Zahara şi Vivienne aruncau în urma miresei petale de trandafir.


Shiloh şi Knox au fost cei care au purtat verighetele, a precizat purtătorul de cuvânt al cuplului.Cuplul a obţinut autorizaţia de căsătorie de la un judecător din statul american California, care a călătorit apoi în Franţa pentru a oficia ceremonia de nuntă.Brad Pitt a fost căsătorit anterior cu actriţa Jennifer Aniston (2000 - 2005), iar Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 - 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 - 2003).


Foto: People, Hello!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro