Prima declaraţie a medicului şantajat de Oana Zăvoranu
Divertisment · Stiri / 22.05.2014

Doctorul Marek Vâlcu a recunoscut faptul că vedeta i-a cerut bani, ameninţându-l că în caz contrar va merge la televiziuni.

"Oana nu are motive să se plângă. Eu m-am apărat legal. Ea m-a ameninţat să îi dau 10.000 de euro şi că dacă nu îi dau banii ăştia, ea din două emisiuni îi face. Nu am pretenţii de la ea. Eu am operat-o acum 5 ani ultima oară. Nu s-a plâns niciodată de nimic până acum. Nu avea motive să se plângă. Totul a fost în regulă cu ea", a spus Marek Vâlcu pentru ziarul Libertatea.

"Justiţia este cea care hotărăşte ce se întâmplă de acum încolo. Eu nu am nimic de comentat. Totul o să se afle la vremea potrivită, nu acum"

, a spus doctorul Marek Vâlcu, după audieri, la ieşirea de la secţia de Poliţie.

Marek Vâlcu lucrează la o clinică privată din centrul Capitalei. Oana Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme".

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu.

În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant pe Zăvoranu după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.


Astfel, după ce vedeta  a primit banii, anchetatorii au aşteptat-o să se urce într-un autoturism şi să plece, împreună cu o prietenă. Ulterior, ea a fost oprită în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra sa.

Oana Zăvoranu a fost ridicată de Poliţie la scurt timp după ce a primit banii de la doctor şi audiată la Poliţia Sectorului 3.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro