"Ploaia de stelute" revine la TVR 1
Divertisment · Stiri / De Ileana Voicu Ghinea, 13.03.2008

Duminica, 16 martie de la ora 20.10, reincepe emisiunea "Ploaia de stelute", la televiziunea publica. Prezentatorii show-ului vor fi Maria Dinulescu si Eduard Petru. Copiii inscrisi in aceasta emisiune concurs au varste cuprinse intre 7 si 12 ani, iar timp de 13 saptamani, vor incerca sa demonstreze cat sunt de talentati. Cei mici au avut ocazia sa-si aleaga competitia in care s-au inscris, pentru ca exista doua care se desfasoara in paralel: una dintre ele este pentru dans de societate, iar cealalata  pentru pop-rock si cantece de muzica romaneasca.

Copiii care concureaza ca interpreti vocali, imitandu-si idolii, vor avea ocazia sa arate cate stiu despre vedetele pe care le iubesc. Acestora li se vor pune intrebari despre traiectoria artistica, albumele de succes, activitati adiacente cum ar fi concerte, implicare sociala, roluri in filme. In cazul pustilor care concureaza la categoria dans, ei vor fi pusi sa demonstreze care sunt cunostintele pe care le au vizavi de anumite stiluri de dans: cha-cha, tango, vals, rumba, passo doble, rock-and-roll, twist.

Pe langa marele premiu acordat la finala, participantii vor avea ocazia sa mai castige un premiu special, dedicat fair-play-ului si elegantei comportamentale manifestate pe durata concursului.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro