Pippa Middleton are un iubit
Divertisment · Stiri / 29.10.2012

Sora ducesei de Cambridge are o relație cu un investitor din sectorul bancar. Cei doi au avut o întâlnire romantică, într-un restaurant din Londra.

Pippa, în vârstă de 28 de ani, s-a întâlnit de mai multe ori în ultimele săptămâni cu James Matthews (37 de ani), iar prietenii spun că relația lor devine tot mai strânsă.

O persoană care i-a văzut în restaurantul londonez Hakkasan a declarat: "Pippa și James au stat într-un separeu retras, unde era liniște și au împărțit o sticlă cu vin. Erau absorbiți de conversație și nu aveau ochi decât unul pentru celălalt. Pippa zâmbea într-una și era foarte încântată. Au stat cam trei ore și păreau că nu vor se mai ridice de la masă"

, a spus sursa citată de ziarul britanic Daily Mirror.

Pippa Middleton s-a despărțit anul trecut de prietenul ei, Alex Loudon, după o relație de trei ani. Ea a terminat de scris cartea "Sărbătorește: Un an de festivități britanice pentru familii și prieteni", iar acum este liberă să iubească din nou, notează site-ul femalefirst.co uk.

"Pippa este cucerită de James. La început, ea își dorea ca lucrurile să evolueze mai încet, dar acum e pregătită să aibă un alt bărbat în viața ei"
, a spus un prieten al ei pentru ziarul citat.

Foto: AFP / Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro