Paula Seling şi Ovi, în topul preferinţelor la Eurovision
Divertisment · Stiri / 28.03.2014

Cei doi reprezentanți ai României la Eurovision 2014 au câștigat deja mulți fani din străinătate cu piesa lor, "Miracle".

Wiwibloggs.com, unul dintre cele mai active site-uri dedicate concursului european de muzică, creditează cu mari șanse la podium piesa României. Site-ul a organizat un sondaj în care îi întreba pe cititori cine va câştiga semifinalele de la Copenhaga.

Paula şi Ovi au fost desemnați câştigătorii celei de-a doua semifinale, de pe 8 mai. Melodia lor are 20% din votrturile internauţilor, iar pe locurile doi şi trei se află Grecia, cu 11%, respectiv Slovenia, cu 9%, anunță ziarul Click!.


Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa "Miracle", câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă, la Teatrul "Sică Alexandrescu" din Braşov.

Piesa "Miracle", interpretată de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), a fost compusă de Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai şi va putea fi urmărită la TVR.


Melodia "Miracle" a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

Eurovision Song Contest 2014 se va desfăşura în Copenhaga, după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa "Only Teardrops".

Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, s-a clasat pe locul al 13-lea în concursul a cărui finală a avut loc la Malmö Arena (Suedia). Cezar a participat la Eurovision 2013 cu piesa "It's My Life" (muzică şi versuri Cristian Faur).



Foto: Mediafax
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro