Patrizia Paglieri şi-a minţit fiul că i-a murit tatăl

Stiri / 17.10.2014

Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, membra juriului de la "Masterchef" a vorbit despre cele două căsnicii prin care a trecut şi despre băiatul pe care îl creşte singură de când el avea un an.

Patrizia Paglieri a venit în România în 1993. Ea a avut un restaurant la Buftea, apoi a ajuns la emisiunea culinară difuzată de Pro TV, care a făcut-o cunoscută în showbiz-ul autohton.

Publicul cunoaște însă foarte puține lucruri despre viața ei personală, un aspect pe care ea l-a abordat în interviul publicat de Ok! Magazine. Ea a vorbit despre căsniciile sale și despre copilul ei. "Soţii nu i-am avut niciodată lângă mine la serviciu. Am deschis restaurantul în România în 1999, când Francesco avea trei ani şi eu eram divorţată de doi ani. Mama m-a ajutat mult cu creşterea lui, şi în Italia, dar şi aici, până când tata a venit şi el aici, ca director de cazinou", s-a destăinuit ea.


Francesco, acum în vârstă de 18 ani, i-a moştenit pasiunea pentru gătit, dar acum se concentrează pe examenul de Bacalaureat. El își dorește să intre la Facultatea de Management.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro