Paris Hilton, in cinematografele din Romania
Divertisment · Stiri / 12.05.2009

Mostenitoarea lantului hotelier "Hilton" este protagonista peliculei "Repo! The Genetic Opera", un thriller musical care va avea lansarea oficiala in Romania pe 10 iulie.

Mostenitoarea lantului hotelier "Hilton" este protagonista peliculei "Repo! The Genetic Opera", un thriller musical care va avea lansarea oficiala in Romania pe 10 iulie. Pelicula este o adaptare a unui celebru musical de scena, regizat de Darren Lynn Bousman, creatorul a trei filme din celebra serie "Saw".

Actiunea filmului se petrece in anul 2056, cand o companie - Geneco - inventeaza o oferta speciala de finantare a transplantului de organe. Acestea raman in proprietatea companiei pana la terminarea perioadei de creditare. Clientii rau-platnici au parte de un tratament special: Geneco isi va recupera "investitia" cu ajutorul unui asasin chirurg, numit Repo-Man.


Paris Hilton interpreteaza rolul lui Amber Sweet, fiica presedintelui de la Geneco si a fost aleasa in urma unui casting la care au participat peste 30 de actrite si cantarete. Din distributia filmului mai fac parte Paul Sorvino, Alex Vega si Sarah Brightman.

Inainte de lansarea oficiala, "Repo! The Genetic Opera" va putea fi vizionat la Cluj-Napoca in cadrul celei de-a opta editii a Festivalului International de Film Transilvania, desfasurat in perioada 29 mai - 7 iunie.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro