Păcală, un spectacol al Teatrului de Animație Țăndărică, pus în scenă la Grand Cinema Digiplex
Divertisment · Stiri / 09.10.2013

În cadrul noii stagiuni de teatru pentru copii găzduită de Grand Cinema Digiplex, Teatrul de Animație Țăndărică va pune în scenă piesa Păcală, sâmbătă, pe 12 octombrie, de la ora 11.00.

Umorul și istețimea camuflată ale celebrului erou al poveștilor românești îi vor încanta pe cei mici. Actorii și păpușile îi vor introduce pe copii în tainele adevărului și minciunii, învățându-i pe aceștia să nu se lase păcăliți. Piesa abundă de cântece populare, cei mici având ocazia să învețe primii pași ai unei hore românești.

Regia spectacolului este semnată de Ioan Brancu, scenografia este asigurată de Cristina Pepino, iar muzica este compusă de Dan Bălan. Din distribuție fac parte Mihai Dumitrescu, Ioan Brancu și Alina Teianu.

Alături de Păcală, în stagiunea de toamnă găzduită de Grand Cinema Digiplex, Teatrul de Animație Țăndărică  va mai pune în scenă următoarele spectacole: piesa Motanul Încălțat, pe 19 octombrie, adaptarea celebrei povești cu tâlc a lui Ion Creangă, Capra cu trei iezi, pe 26 octombrie, Dănilă Prepeleac, pe 10 noiembrie și, în data de 16 noiembrie, Frumoasa și Bestia.

Programul complet al pieselor ce vor fi jucate în această toamnă la Grand Cinema Digiplex poate fi găsit pe pagina 
www.grandcinemadigiplex.ro.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro