Oana Ioniţă a părăsit spitalul: "Încă am dureri de la operaţie"
Divertisment · Stiri / 10.04.2014

Vedeta a părăsit joi maternitatea unde a născut un băiețel, pe care îl va boteza Mihai Maxim.

Fosta "bebeluşă" a spus că recuperarea a fost rapidă, pentru că operaţia s-a dovedit destul de uşoară. "Revenirea a fost rapidă, neașteptat de rapidă, poate și pentru că operația a fost mai mică. Era vorba de o programare pentru joi, am venit luni la un control de rutină. Chiar dacă s-a născut la 38 de săptămâni, doamna doctor ne-a sfătuit să facem operația", a explicat Oana la Antena Stars.



Micuţul Mihai Maxim nu i-a făcut deloc probleme mămicii sale: "Cu mami se simte foarte bine, am dormit împreună, mă bucur că avem ore de somn în acealași timp, ne sincronizăm, în burtică ne-am înțeles foarte bine".



Oana a mărturisit că nu ştie cât de mult s-a îngrăşat, dar este conștientă că trebuie să slăbească: "Nu m-am cântprit, am vrut să evit frustrările, dar știu că am de dat jos. Încă am dureri de la operație".



Soţul ei, tenorul Florin Budnaru, care a asistat la naştere, spune că a fost un moment magic: "Am asistat la operatie, l-am auzit când a cântat, ei zic că a țipat, eu zic că a cântat. Mă consider norocos, nașterea e un moment magic."

Oana a povestit că fetiţa ei, Isabela, a venit în vizită la spital, dar a mărturisit că micuța a fost destul de marcată:

"A venit la spital, nu știu dacă a fost o decizie bună, a suferit să o vadă pe mami în spital, a plecat destul de plânsă și speriată, voia să rămână cu mami".

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro