Noul videoclip Vunk, semnat de un regizor premiat
Divertisment · Stiri / 29.07.2010

Ultimul single Vunk, "Artificii pe tavan", se bucura acum de un nou clip care a fost pregatit intens de o echipa de profesionisti.

Ultimul single Vunk, "Artificii pe tavan", se bucura acum de un nou clip care a fost pregatit intens de o echipa de profesionisti. "Creierul" videoclipului este regizorul englez Mark Walton. Cu peste 17 ani de experienta in domeniul publicitatii, acesta a regizat de-a lungul timpului videoclipuri muzicale pentru artisti ca C&C Music Factory, Sarah McLachlan, Snap, Black Box si multi altii.

In plus, Mark Walton a realizat campanii publicitare in America de Nord pentru branduri mari cum sunt Coca Cola, Vodafone, Pepsi, Honda sau Chrysler, acesta reusind sa stranga o colectie impresionanta de premii in New York, Toronto, Londra, Dallas si Stockholm, peste care troneaza cele 5 premii Cannes obtinute in anii '90.  


De trei ani, americanul conduce propria agentia de publicitate in Romania. Cei care s-au bucurat, de curand, de ideile si experienta lui Mark au fost baietii de la Vunk. Acestia au lucrat impreuna cu regizorul la realizarea celui mai nou clip al lor "Artificii pe Tavan".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro