Mihaela Rădulescu, "la cuţite" cu machieuzele
Divertisment · Stiri / 22.05.2012

La prima ediţie a emisiunii "Alegerile Mihaelei", diva s-a certat în culise cu angajaţii de la Realitatea TV.

La prima ediţie a emisiunii "Alegerile Mihaelei", diva s-a certat în culise cu angajaţii de la Realitatea TV.

Duminică, înainte să intre pe post cu noua ei emisiune, Mihaela Rădulescu şi-a muştruluit machieuzele, pe motiv că nu i-au retuşat fondul de ten la pauză, relatează cotidianul Click!.

La semnarea contractului cu Realitatea TV, Mihaela nu a putut să o aducă cu ea şi pe cumnata ei, Anca Rădulescu, cea care a machiat-o ani buni la toate emisiunile ei.

Duminică, la prima ediţie a show-ului, diva i-a simţit din plin absenţa cumnatei şi a avut serios de furcă cu machieuzele angajate de fostul soţ. Vedeta a făcut chiar o criză de nervi în culise, când a observat că, la fiecare pauză publicitară, fetele care trebuiau să-i ajusteze machiajul erau plecate să fumeze.


Dacă la prima pauză, Mihaela a înghiţit „gogoaşa" şi şi-a retuşat singură fondul de ten, la următoarea, prezentatoarea de televiziune a început să-i certe cu voce ascuţită pe producători şi pe regizorii de platou.

Speriate să nu fie date afară, fetele n-au au mai plecat de lângă platou. Surse din cadrul Realitatea TV au dezvăluit pentru Click! că Mihaela intenţionează să-şi aducă alături, de la ediţia a doua, toată echipa de la "Duminica în familie", inclusiv pe cumnată, ca să îi facă machiajul.


Potrivit site-ului paginademedia.ro, emisiunea Mihaelei a fost întrecută duminică la audienţe de emisiunea Corinei Chiriac, "Să v-amintiţi duminica!" (Naţional TV), care a avut 504.000 de telespectatori pe minut. Vârful de audien?ă pentru "Alegerile Mihaelei" la nivel urban a fost doar de 241.000 de telespectatori, la ora 16.44.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro