Michael Jackson, premiat la American Music Awards
Divertisment · Stiri / 23.11.2009

Regele Pop a fost distins postum cu patru American Music Awards, iar cantareata de muzica country Taylor Swift a primit cinci trofee, inclusiv cel pentru "Artistul anului".

Regele Pop a fost distins postum cu patru American Music Awards, iar cantareata de muzica country Taylor Swift a primit cinci trofee, inclusiv cel pentru "Artistul anului".

Printre ceilalti artisti care au primit mai multe premii la gala de duminica s-au numara Jay-Z si formatia Black Eyed Peas.

In varsta de 19 ani, Swift a fost desemnata cea mai buna artista la categoriile pop/rock si country, precum si cel mai bun artist la categoria adult-contemporary, iar albumul sau "Fearless" a fost numit cel mai bun din SUA anul acesta.


Jackson a fost desemnat cel mai bun artist la categoriile "Pop/Rock" si "Soul/R&B", iar colectia sa de hituri "Number Ones" din 2003 a castigat premiile la aceleasi doua categorii. Discul este al doilea cel mai bine vandut album de anul acesta, din SUA.

Eminem a avut patru nominalizari, dar nu a castigat niciun premiu. Jay-Z a castigat premiul pentru cel mai bun artist si cel mai bun album, la categoriile "Rap/Hip-hop", iar Beyonce a fost desemnata cea mai buna artista la categoria "Soul/R&B".

Trupa Green Day a castigat premiul pentru cel mai bun artist alternative, iar Keith Urban a primit premiul pentru cel mai bun artist country.


Un moment mai putin norocos a fost cel al recitalului sustinut de Jennifer Lopez, in care artista a alunecat pe scena. Cantareata a urcat pe o scena transformata in ring de box, pentru a interpreta melodia "Louboutins" de pe noul ei album "Love?", iar in timpul dansului si-a pierdut echilibrul, iar posteriorul ei a facut cunostinta cu podeaua.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro