Mama Oanei Zăvoranu, şocată de reţinerea fiicei sale de către poliţişti
Divertisment · Stiri / 22.05.2014

Marioara Zăvoranu a fost foarte surprinsă când a auzit că Oana a fost prinsă în flagrant în timp ce-i cerea mită medicului estetician Marek Vâlcu.

"Eu nu cred aşa ceva. Cred că este o făcătură. Oana nu este capabilă de aşa ceva. Nu cred. Oana nu este genul ăsta. Probabil este vorba despre o dispută între medici. Prima dată şi-a făcut operaţia la Marek şi a doua oară la alt medic", a spus mama vedetei.

Marioara Zăvoranu spune că Oana nu avea de ce să ceară bani: "Eu nu cred că Oana poate să ceară mită la cineva. La ultima operaţie a fost foarte mulţumită. Eu, ca mamă, nu pot să cred aşa ceva. Ea n-a făcut în viaţa ei niciun şantaj. Cred că sunt prostii ale medicilor"
, a declarat ea, potrivit Romania TV.

Oana Zăvoranu a fost reţinută, joi, de poliţiştii bucureşteni, după ce a luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi şantajat, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale.

Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi.


Ea l-ar fi şantajat pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Medicul estetician pe care l-ar fi şantajat Oana Zăvoranu este Marek Vâlcu, activ la o clinică privată din centrul Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme".


Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu.

În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant pe Zăvoranu după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro