Madonna a dezbrăcat o fană pe scenă. Fata era minoră
Divertisment · Stiri / 18.03.2016

Cântăreaţa americană şochează din nou, de această dată vedeta a dezbrăcat pe scenă o fată de 17 ani, în timpul concertului pe care l-a susţinut pe 17 martie la Brisbane, Australia.

Madonna a invitat-o pe adolescentă pe scenă şi i-a tras topul fără bretele, lăsând-o pe fată cu sânii expuşi în faţa a mii de oameni, potrivit femalefirst.co.uk.

Cântăreaţa a început prin a-i complimenta aspectul tinerei, spunând: "Este genul de fată pe care vrei o pălmuieşti peste fund şi să o tragi de ...". Madonna i-a dat apoi jos topul, iar fata a rămas cu sânii la vedere, moment în care vedeta a adăguta: "Oh, la naiba! Scuze, hărţuire sexuală".

Potrivit dailymail.co.uk, citat de 
libertatea.ro, fata nu a fost afectată de acest incident. "Numai eu pot decide dacă am fost umilită sau nu. De ce crede cineva că m-aș putea simți umilită de sânii sau mameloanele mele? Nu mi se pare că sânii mei sunt mare scofală”, a declarat adolescenta.

Acest incident face parte dintr-o serie de gesturi bizare pe care artista pop le-a făcut în ultima perioadă pe scenă. Comportamentul ciudat al acesteia coincide cu perioada dificilă prin care vedeta trece după ce fiul său, Rocco, a ales să locuiască în Marea Britanie împreună cu tatăl său, regizorul Guy Ritchie, care a cerut în instanţă custodia asupra băiatului în vârstă de 15 ani.

Cu o seară înaintea acestui incident, Madonna a mai susţinut un concert în Brisbane, la care a întâziat trei ore. În momentul în care a ajuns pe scenă, artista a dat vina pe fanii săi pentru că vin prea devreme la spectacol.



Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro