Mădălina Ghenea, în lacrimi la ginecologie
Divertisment · Stiri / 20.01.2014

O femeie susţine că ar fi văzut-o pe actriţa plângând, la secţia de ginecologe a unui spital din Milano. Mădălina era împreună cu noul ei iubit, Michael Fassbender, care o consola.

Informaţia a fost furnizată publicaţiei italiene Le Vipere de către una dintre cititoare, care se afla în clinică chiar în timpul vizitei celor două vedete.

"L-am întâlnit în această dimineaţă pe Fassbender împreună cu iubita lui. Este drăguţă. Am recunoscut-o pentru că cineva i s-a adresat pe nume - Mădălina (am căutat cu Google şi am văzut că este o actriţă de origine română). Mă aflam în Mangiagalli (spitalul pentru copii) cu fetiţa mea, chiar în secţia de pediatrie/ginecologie. Cei doi au venit în mare grabă, cel mai probabil de la camera de gardă (asistenta a spus "cod roşu")"

, susține femeia.

"Nu am stat prea mult să îi urmăresc, pentru că, fără îndoială, nu treceau prin momente tocmai fericite. Îndată ce a ieşit din cabinet, ea a început să plângă, iar el era vizibil încordat, dar a început să o consoleze. Nu vreau să ghicesc de ce se aflau acolo, dar sunt puţine variante de răspuns...", a mai scris cititoarea revistei Le Vipere.



Românca în vârstă de 25 de ani are o relaţie cu actorul irlandez de origine germană Michael Fassbender, cu 11 ani mai în vârstă decât ea. Cei doi au fost fotografiaţi recent de paparazzi, pe străzile din Milano.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro