Livia Bârsan a câştigat Marele Premiu Reader's Digest de 70.000 de euro
Divertisment · Stiri / 17.01.2011

Vineri (n.r. 14.01), la hotelul Intercontinental, a avut loc Gala de decernare a Marelui Premiu al celui de Al Şaptelea Concurs Reader’s Digest România. Cele 204 premii în valoare totală de 83.000 euro au fost trase la sorţi în data de 7 ianuarie 2011. Marele...

Vineri (n.r. 14.01), la hotelul Intercontinental, a avut loc Gala de decernare a Marelui Premiu al celui de Al Şaptelea Concurs Reader’s Digest România. Cele 204 premii în valoare totală de 83.000 euro au fost trase la sorţi în data de 7 ianuarie 2011. Marele Premiu de 70.000 de euro a fost câştigat de Livia Bârsan din Câmpina, judeţul Prahova. Aceasta a primit şi un Bonus de 3000 de euro, pentru că a răspuns în termen de 14 zile ofertei Editurii.

Doamna Bârsan are 64 de ani şi a fost profesoară de limba română şi este, evident, pasionată de lectură. Este clientă a Editurii din 2005 şi este îndrăgostită de Colecţia de Romane.


   
La Gala de decernare a premiilor din acest an au fost invitaţi şi foşti câştigători ai Marelui Premiu: doamna Agneta Gyorbiro (Cluj), prima mare câştigătoare Reader’s Digest, domnul Cezar Marin (Bucureşti), câştigător al celui de Al doilea Concurs, doamnele Matilda Staicu (Braşov) şi Anica Albert (Braniştea, jud. Bistriţa-Năsăud), câştigătoarele ediţiilor a cincea şi a şasea ale concursului. Emoţiile invitaţilor au fost dublate de prezenţa la eveniment a Andreei Marin Bănică, Membru Onoarific al Comisiei de Tragere la Sorţi.


Premiile au fost extrase de către Irina Popa, managerul concursului Reader’s Digest. Lista completă a câştigătorilor a fost deja publicată pe site-ul editurii, www.erd.ro.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro