Johnny Depp o vrea înapoi pe Vanessa Paradis
Divertisment · Stiri / 23.07.2012

Actorul vrea să-și refacă relația cu fosta lui parteneră, de care s-a despărțit recent, după ce au trăit împreună 14 ani.

Actorul vrea să-și refacă relația cu fosta lui parteneră, de care s-a despărțit după ce au trăit împreună 14 ani.

Johnny Depp a zburat spre sudul Franței, acolo unde el și Vanessa dețin o proprietate, pentru a fi alături de fosta lui parteneră și de cei doi copii, Lily-RoseJack (14 ani). Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actorul i-a oferit Vanessei un colier din aur având inscripționat mesajul "Inima mea este mereu cu tine".

"Ei sunt într-o vacanță de familie pentru a le arăta copiilor că încă sunt o familie puternică, indiferent dacă ei sutn despărțiți sau nu"
, a declarat o sursă din anturajul cuplului pentru cotidianul The Sun on Sunday.
"Dar faptul că el a venit cu un dar impresionant înseamnă că ei ar putea avea un nou început. Johnny vrea să fie cu familia lui, el e un familist convins. Copiii lui înseamnă totul pentru el. Ceea ce au nevoie cel mai mult este să plece împreună departe de Hollywood și asta fac ei acum", a mai declarat sursa citată de ziarul britanic.

De la despărțirea lor, confirmată în iunie, după mai multe luni de speculații, Johnny a apărut în câteva rânduri alături de tânăra actriță americană Amber Heard, alături de care a jucat în "Jurnalul unui iubitor de rom".


Deși n-au fost niciodată căsătoriți, presa a anunțat că Vanessa va primi 150 de milioane de dolari din averea lui Johnny Depp
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro