Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin Theroux
Divertisment · Stiri / 13.08.2012

Vedeta s-a logodit cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, a anunţat duminică seară agentul de presă al actriţei americane.

Vedeta s-a logodit cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, a anunţat duminică seară agentul de presă al actriţei americane.

"Justin Theroux a avut parte de o aniversare uimitoare, vineri, a primit un cadou minunat de la iubita sa, care a acceptat cererea lui în căsătorie", a declarat agentul de presă al actorului pentru revista People, citată de agenția Mediafax.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, cei doi actori, care au jucat împreună în comedia "Cu lumea-n cap/ Wanderlust" (2012), şi-au început relaţia în mai 2011.


Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

Justin Theroux, în vârstă de 41 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.

După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.


Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro