James Blunt: "You're Beautiful" e un cântec enervant

Stiri / 20.10.2014

Cântăreţul britanic a declarat într-un interviu acordat revistei Hello! că unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale, "You're Beautiful", un hit mondial, este un single "enervant".

"Acest cântec, «You're Beautiful», a tot fost băgat pe gâturile oamenilor, încât a devenit enervant, iar oamenii au început să asocieze artistul cu acest cuvânt", a declarat cântăreţul britanic, referindu-se la piesa sa din 2005, care i-a adus totuşi celebritatea.

Ajuns în fruntea topurilor muzicale din Statele Unite şi Australia, cântecul "You're Beautiful", vândut în peste 3 milioane de exemplare, vorbeşte în versurile sale despre sentimentele cântăreţului James Blunt atunci când acesta o vede pe fosta lui iubită alături de un alt bărbat.


Artistul britanic, în vârstă de 40 de ani, consideră că acest cântec a fost comercializat pentru fanele sale şi, din acest motiv, i-a "pierdut" pe fanii lui de sex masculin.

"Cei de la marketing m-au descris ca pe o persoană extrem de serioasă şi de fermă, însă eu nu sunt absolut deloc astfel, iar prietenii mei ştiu acest lucru", a adăugat James Blunt.

"Am lansat câteva cântece mai mult decât lacrimogene, pentru care sunt cunoscut în lume, dar cred că am depăşit acest capitol astăzi", a spus artistul.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro