Inovatii electrocasnice, pentru o alimentatie sanatoasa
Divertisment · Stiri / 29.04.2009

Tefal a organizat pe 23 aprilie, la Brasov, workshop-ul "Hranitor si Delicios", dedicat specialistilor in nutritie si alimentatie sanatoasa. Scopul evenimentului a fost sa informeze cu privire la impactul gatitului asupra unui regim alimentar echilibrat si la noile tehnologii de prelucrare culinara, cu referire la gama de electrocasnice Tefal.

Tefal a organizat pe 23 aprilie, la Brasov, workshop-ul "Hranitor si Delicios", dedicat specialistilor in nutritie si alimentatie sanatoasa. Scopul evenimentului a fost sa informeze cu privire la impactul gatitului asupra unui regim alimentar echilibrat si la noile tehnologii de prelucrare culinara, cu referire la gama de electrocasnice Tefal.

Ruxandra Dumitrescu, Marketing Manager Tefal, a explicat: "Gama de produse Hranitor si Delicios respecta in aceeasi masura calitatea nutritionala si gustul preparatelor, pentru ca placerea gatitului sa se imbine cu placerea gustului intr-o dieta echilibrata. Principiul elementar pentru dezvoltarea acestei game a fost acela ca prin tehnologia avansata descoperita de Tefal se poate obtine, in acelasi timp, si savoare, si sanatate".


Romel Rotaru, General Manager Groupe SEB, a declarat ca "este important sa se acorde o atentie dosebita alimentelor consumate, conservarii acestora, dar mai ales modului de preparare, impactul acestor etape fiind esential pentru pastrarea savorii alimentelor, dar mai ales a calitatii nutritive".

Vedetele gamei de electrocasnice "Hranitor si Delicios" de la Tefal sunt friteuza ActiFry - care permite prajirea unui kilogram de cartofi cu o singura lingura de ulei, si aparatul de gatit in aburi VitaCuisine
- ce pastreaza vitaminele alimentelor in proportii mult mai ridicate decat gatitul traditional.

Workshop-ul a fost moderat de Florentina Opris, specialist in sport si alimentatie. Vedeta a discutat problemele de nutritie ale pacientilor impreuna cu invitatii si a testat cu acestia functionalitatea produselor.

Dr. ing. Gabriela Berechet, Consultant Gastrotehnica, a vorbit despre relatia aliment-sanatate
, considerand electrocasnicele nou lansate aliati in profilaxia si terapia unor boli de nutritie, iar
bucatarul Jerome Duport a facut o demonstratie de gatit cu noile produse.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro