Inca o sansa pentru un loc la concertul Sting
Divertisment · Stiri / 14.01.2009

Sting va concerta pe 10 februarie la Sala Palatului din Bucuresti, spectacolul fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al sau, "Songs from the Labyrinth". Desi biletele s-au epuizat deja, cei care nu au reusit sa isi cumpere bilet mai au inca o sansa: Enel a lansat incepand de azi, 15 ianuarie...

Sting va concerta pe 10 februarie la Sala Palatului din Bucuresti, spectacolul fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al sau, "Songs from the Labyrinth". Desi biletele s-au epuizat deja, cei care nu au reusit sa isi cumpere bilet mai au inca o sansa: Enel, sponsorul oficial al acestui eveniment, a lansat incepand de azi, 15 ianuarie, concursul "Cea mai buna muzica in ritmul tau", castigatorii fiind premiati cu invitatii la concertul Sting.

Concursul se desfasoara pe site-ul www.enel.ro in perioada 15 ianuarie–5 februarie, castigatorii avand sansa de a intra in posesia unuia dintre ultimele 100 locuri ramase disponibile la concertul artistului britanic. Lista completa a castigatorilor va fi publicata in data de 7 februarie, pe site-ul Enel.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro