Ilinca şi Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017
Divertisment · Stiri / 06.03.2017

Ilinca și Alex Florea sunt câştigătorii Eurovision România 2017 şi ne vor reprezenta ţara la Kiev cu melodia "Yodel It".

Datorită celor 10.377 de voturi pe care le-au primit, cei doi ne vor reprezenta la Kiev în marea competiţie internaţională. Din cei 10 finalişti care au participat la Selecţia Naţională Eurovision, pe podium s-au clasat Ilinca și Alex Florea cu piesa "Yodel It!", urmaţi de Mihai Trăistariu şi Instinct. Cei doi câştigători care au participat la "Vocea României" au primit 5000 de euro pentru a-şi pregăti show-ul ce va avea loc la Kiev în luna mai.

Piesa "Yodel It!" a fost compusă de Mihai Alexandru, iar versurile îi aparţin Alexandrei Niculae şi cu siguranţă a ajuns la sufletul telespectatorilor care au votat-o pentru a ne reprezenta ţara.



Ce ştim despre tinerii câştigători?

Ilinca are 18 ani şi studiază muzica încă de la 7 ani, a participat la numeroase festivaluri, la "X factor", iar apoi la "Vocea României" unde a ajuns până în semifinale.
Alex Florea şi-a început cariera muzicală la vârsta de 16 ani, a participat la numeroase concursuri muzicale, a ajuns la "X Factor", iar mai apoi "Vocea României" să îi deschidă şi mai multe uşi spre visul lui.

Mihai Trăistariu, care a avut un rol important atât în cariera muzicală a Ilincăi, cât şi a lui Alex Florea, spunea că cei doi meritau să câştige:

"I-am descoperit de mici pe Ilinca şi pe Alex. Am cântat cu Ilinca în duet. Meritau aceşti tineri să înceapă o carieră", a spus Mihai Traistariu.

Alături de alte 42 de ţări, câştigătorii noştri vor concura în cea de-a doua semifinală de pe 11 mai de la Kiev, urmând apoi finala ce va avea loc pe 13 mai.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro