Horia Virlan si-a serbat ziua de nastere pe platourile de filmare de la Mama mea gateste mai bine
Divertisment · Stiri / 14.03.2016

Horia Virlan maestrul bucatar care jurizeaza concurentii din noul sezon al competitiei culinare, Mama mea gateste mai bine, de la PrimaTV, si-a serbat ziua de nastere.

Horia Virlan a implinit ieri 53 de ani ceea ce a facut ca intreaga echipa sa-l sarbatoreasca pe celebrul maestru bucatar. In timp ce se filma competitia culinara el a fost chemat sa jurizeze dar a avut parte de o surpriza: echipa il astepta cu un tort si sa-i cante La multi ani! Emotionat, el a suflat in lumanari si apoi, s-a ocupat personal ca tortul sa fie taiat si toata echipa sa primeasca o felie.

„Mi-ati facut cu adevarat o surpriza si pentru asta va multumesc ”, a spus Horia Virlan emotionat. „De obicei, ziua mea de nastere nu o petrec pe platourile de filmare dar anul acesta asa s-a nimerit. Va invit sa vedeti emisiunea si sa urmariti o adevarata competitie intre mame si copiii lor. Aveti ce vedea!”
,  a declarant Horia, inainte sa revina la jurizarea preparatelor de la emisiunea Mama mea gateste mai bine, emisiune pe care o puteti urmari la Prima Tv, de luni pana vineri, de la orele 19.15.

 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro