Săptămâna aceasta, la “Cireaşa de pe tort” vin bucătari profesionişti! Constantin Ghimpu, Petru Buiuca, Nicola Odobescu şi Marian Lupu gătesc sub privirile maestrului Horia Vîrlan. Misiunea nu este deloc uşoară, iar unii participanţi nu pot scăpa de criticile îndrăgitului bucătar.
Petru Buiuca, primul câştigător Master Chef, a pregătit supă-cremă cu creveţi traşi în ciocolată, plăcintă cu carne şi semifredo, însă nu a reuşit să impresioneze. Maestrul Vîrlan a fost destul de tranşant în ceea ce priveşte prestaţia gazdei.
„Petru Buiuca nu este ceea ce am crezut. Speram să fie mai bine pregătit din punct de vedere profesional, dar el, amator fiind, nu a evoluat de la acel nivel. Cred că poate să gătească pentru el şi prietenii săi, dar nu are capcitatea să ţină piept clienţilor pretenţioşi sau unui challenge cu profesionişti”
Ce spun invitaţii, veţi vedea la „Cireaşa de pe tort” vineri, 22 noiembrie, de la ora 19.30, numai la Prima TV!