Evenimente la Hard Rock Cafe
Divertisment · Stiri / 19.03.2014

JOI, 20 MARTIE, ORA 21.30 – CONCERT PAULA SELING & BAND

BestMusic te invita la Hard Rock Cafe, joi, 20 martie 2014, incepand cu ora 21:00, la un concert Paula Seling & Live Band.

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate voci din muzica romaneasca, personalitate TV si compozitoare. Studiaza pianul de la 6 ani, a fost rasplatita cu Trofeul Mamaia si a lansat peste 10 albume. Desi succesul sau este de necontestat,  in 2013 solista s-a hotarat sa isi "oficializeze" relatia cu muzica si s-a inscris la Conservator. La examenul de aptitudini, comisia i-a acordat, fara nicio ezitare, nota 10, intrand prima pe lista.



In 2010, Paula Seling a reusit, alaturi de Ovi, sa obtina cel mai mare punctaj din istoria Romaniei la Eurovision, cu melodia "Playing With Fire". In 2014, cei doi artisti sunt hotarati sa isi bata propriul record cu "Miracle", piesa cu care au castigat la inceputul lunii martie Selectia Nationala, devenind primii artisti romani care castiga aceasta competitie de doua ori.

Paula Seling va astepta la Hard Rock Cafe pe 20 martie cu cele mai frumoase piese din repertoriu: ""Playing With Fire", "Timpul", "Pansament", "Ploaie in luna lui Marte" si, bineinteles, "Miracle", piesa cu care spera sa aduca Eurovisionul la Bucuresti!


Biletele pentru concertul Paula Seling pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare. Acestea costa 40 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei VIP (cu loc la masa in fata scenei).


VINERI, 21 MARTIE, ORA 22.00 – CONCERT ROB KINGSLEY – TRIBUT ELVIS PRESLEY

Unul dintre cei mai buni impersonatori din lume vine la Bucuresti, pentru un show emotionant, stralucitor si fascinant. Pe 21 martie, la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va pune in scena show-ul “Viva Las Vegas” pe parcursul caruia va recrea in lumina reflectoarelor perioade cheie din cariera regelui rock’n’rollului, interpretand cele mai indragite hituri lansate de Elvis Presley si schimband mai multe costumatii reprezentative.


Va fi un show grandios si impresionant, demn de orice mare scena a lumii in care ROB KINGSLEY va intregi periplul printre amintiri cu refrene efervescente, ca „That’s Allright Mama,” „Blue Suede Shoes” ori „Jailhouse Rock,” dar si cu cu melodiile rascolitoare precum “Love Me Tender”, “Are You Lonesome Tonight” sau “Suspicious Minds”.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:
-Categoria VIP – 120 lei (intalnire si poza cu artistul)
-Categoria 1 – 70 lei (loc la mese in fata scenei)

-Categoria 2 – 50 lei (loc la mese in sala)



Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.


SAMBATA, 22 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT 2 ZECE BAND

Vrei sa petreci o seara de nota zece? Trupei 2 Zece Band, formata din Georgiana Moraru – voce, Andrei Ion – voce, Bogdan Ciubuciu – tobe, Radu Gheorghiu – chitara, Dragos Damsa – clape si Alex Urucu – bass ti-au pregatit un show live, cu unele dintre cele mai frumoase hituri ale tuturor timpurilor. Vino sa asculti “Feeling Good” (Muse), “Long Train Running” (The Doobie Brothers), ”Suzanna” (The Art Company), “Hit the Road, Jack!” (Ray Charles) si multe alte piese care au facut istorie!



Pretul unui bilet de concert este de 25 lei.


MARTI, 25 MARTIE, ORA 20.00 – MICHAEL WINSLOW LIVE

Actorul devenit celebru prin rolul sergentului Larvelle "Motor Mouth" Jones, personaj memorabil din seria Police Academy, Michael Winslow va sustine pe 25 martie un spectacol inedit de stand up comedy in Hard Rock Cafe.

Supranumit “Omul cu o mie de voci”, Michael este un maestru al gimnasticii vocale, fiind capabil sa reproduca cele mai variate sunete din mediul inconjurator si integrandu-le surprinzator in reprezentatiile sale de stand up. El poate imita aproape neverosimil de la un recital Jimi Hendrix si pana la zgomotul provocat de un accident de circulatie.

Versatilitatea corzilor sale vocale s-a facut remarcata inca din copilaria petrecuta alaturi de familie in baza aeriana de la Fairchild, cand – in lipsa de prieteni – isi ocupa timpul imitand zgomotele produse de avioane, dar si de animale sau vehicule care ii atrageau atentia. La scurta vreme dupa absolvirea liceului, Michael Winslow isi va transforma pasiunea pentru sunete intr-o cariera prodigioasa de entertainer si actor. Astfel, va primi in 1984 unul din rolurile cheie din Police Academy - personajul sau fiind prezent de-a lungul celor sapte parti ale seriei originale - pentru ca apoi sa fie distribuit ca operator de radar in “Spaceballs”, o parodie marca Mel Brooks.



Biletele sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, in reteaua Diverta si la Hard Rock Cafe, la doua categorii de pret, in functie de pozitia locurilor, respectiv 100 lei (loc la masa in fata scenei) si 70 lei (loc la masa in sala). Ora de incepere a show-ului este 20:00, evenimentul desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.

 
MIERCURI, 26 MARTIE, ORA 21.00 – CONCERT SMILEY

Miercuri, 26 martie, Sprint Media te invita la Hard Rock Cafe, pentru un nou concert live cu SMILEY si trupa sa. Vino sa asculti "Dream Girl","Dincolo de cuvinte","Dead Man Walking","Preocupat cu gura ta","Cai verzi pe pereti","Am bani de dat" si multe alte hituri cu care carismaticul artist a cucerit toate topurile muzicale. Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, miercuri seara, in Hard Rock Cafe!



Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro si la Hard Rock Cafe. Acestea costa 70 de lei (cu loc la masa) si 90 de lei (cu loc la masa in fata scenei).

 

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro