Elizabeth Taylor vrea sa stea langa Michael Jackson
Divertisment · Stiri / 24.09.2009

In varsta de 77 de ani si prietena apropiata a Regelului pop, actrita isi doreste sa fie inmormantata langa acesta, in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, potrivit...

In varsta de 77 de ani si prietena apropiata a Regelului pop, actrita isi doreste sa fie inmormantata langa acesta, in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, potrivit femalefirst.co.uk.

Potrivit unei surse citate de revista National Enquirer, dupa ce a asistat la ceremonia funerara a lui Jackson de la Great Mausoleum, cu vitralii ce prezentau lucrari ale lui Michelangelo, ea a spus prietenilor: "Am avut o senzatie de pace pe care n-am mai simtit-o niciodata".

In prezent, actrita foloseste un scaun cu rotile din cauza scoliozei de care sufera, care i-a provocat o curbare anormala a coloanei vertebrale. Elizabeth Taylor nu a asistat la slujba publica oficiata in memoria lui Michael, din luna iulie, de la Staples Center din Los Angeles, deoarece era coplesita de durere.


"L-am iubit pe Michael cu tot sufletul meu si nu pot sa-mi imaginez viata fara el. El va trai in inima mea pentru totdeauna, dar nu e suficient. Viata mea pare acum goala. Nimeni nu cred ca stie cat de mult ne iubeam unul pe celalalt", a declarat actrita, la putin timp dupa moartea lui Michael.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro