Duminică, de la 08.30, la „Jurnal pentru copii”, CRISTI CHIVU VORBEŞTE DESPRE EDUCAŢIIA FIICELOR SALE, DAR ŞI DESPRE PLANURILE PENTRU CEL DE-AL TREILEA COPIL
Divertisment · Stiri / 06.03.2015

“Cele mici ne spun de foarte multe ori că îşi mai doresc un frăţior. În momentul de faţă soţia e mai hotărâtă decât mine. Eu sunt cel care are o reţinere. Nu neapărat pentru că nu-mi doresc un al treilea copil, ci pur şi simplu, s-o luăm de la început cu lăptic, pamperşi, stresul pe care ţi-l provoacă un bebeluş... Nu e uşor. Probabil că vom lua o decizie în ceea ce priveşte un viitor copil într-un timp relativ scurt.” Aşa îşi începe mărturia tatăl Cristi Chivu, înconjurat de cele două fiice ale sale, Natalia şi Anastasia. Acasă, pe teren propriu, fostul căpitan al Naţionalei României a vorbit cu echipa “Jurnalului pentru copii” de la Digi24 despre copilărie, lecţii de viaţă şi educaţie.

În interviu difuzat duminică, 8 martie,  de la 08.30, Cristian Chivu dezvăluie secretele familiei lui.  „Suntem o familie fericită, frumoasă. Anastasia şi Natalia au numai lucruri bune de învăţat de la părinţii lor şi sper să fim primele modele ale copiilor noştri. Încercăm să le oferim o educaţie sănătoasă, cu nişte reguli. Responsabilitatea e foarte mare atunci când e vorba de creşterea  copiilor tăi, dar încercăm să facem faţă, încercăm să ne adaptăm situaţiei şi vârstei pe care ele o au pentru că diferă. De la an la an se schimbă. De la an la an devin mai cerebrale, mai profunde în gândire şi trebuie să te adaptezi cât mai repede”

,  spune Cristian Chivu.



De ziua mamei, pe 8 martie, de la 08.30, la „Jurnal pentru copii”, Cristian Chivu şi fiicele lui, Natalia şi Anastasia, îi invită pe telespectatori Digi24 să îi viziteze la ei acasă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro