La 44 de ani, Brian Harvey pare în război cu toată lumea
Brian a devenit celebru în anii '90, ca membru al trupei pop de băieți East 17, care mai târziu și-a schimbat numele în E-17. Albumele trupei s-au vândut în milioane de exemplare, iar piesele lor au intrat pe primele locuri în topuri, cel mai bine clasându-se "Stay Another Day", care a ocupat primul loc în timpul Crăciunului din 1994.Formaţia East 17 a devenit celebră în anii '90, dar după mai multe controverse, printre care pledoaria lui Brian Harvey pentru utilizarea drogurilor, grupul s-a despărţit în 1999. Fostul lider al trupei, Brian a fost dat afară în 1997, în urma unor comentarii nepotrivite pe care le-a făcut despre consumul de ecstasy la scurt timp după moartea unei eleve care a luat o supradoză la petrecerea ei de majorat.


În 2005, Harvey s-a remarcat din nou în mod negativ, într-un accident auto bizar, în care a fost lovit de propria mașină. Acesta a susținut că a alunecat sub mașină după ce a deschis ușa și s-a aplecat ca să vomite fiindcă mâncase cartofi cu maioneză de ton și brânză și se simțea rău, iar Mercedesul a trecut peste el. Artistul și-a fracturat bazinul în șapte locuri și câteva coaste, dar s-a ales și cu lichid în plămâni. După trei săptămâni în care a zăcut inconștient pe patul spitalului, el a trecut cu bine printr-o operație complicată care a durat 12 ore.
După ce s-au reunit în 2006, East 17 s-au despărţit din nou. Membrii trupei - Brian Harvey, Tony Mortimer, John Hendy şi Terry Cold - s-au decis anul trecut să se reunească, dar au existat mai multe certuri cu privire la Harvey, care, în cele din urmă a fost exclus din formaţie, din cauză că nu apărea la concerte şi repetiţii.


Foto: Daily Mail, Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro