Depeche Mode nu mai concerteaza in Romania
Divertisment · Stiri / 12.06.2009

Reprezentantii Depeche Mode au anuntat oficial ca trupa nu va putea reprograma concertul pe care urmau sa-l sustina la Bucuresti, pe 16 iunie, si acelasi lucru se intampla cu toate spectacolele care au fost programate in perioada 12 mai - 8 iunie. Cei care si-au achizitionat bilete pentru acest spectacol au ocazia sa le preschimbe cu bilete la B'Estfest sau sa-si recupereze banii.

Reprezentantii Depeche Mode au anuntat oficial ca trupa nu va putea reprograma concertul pe care urma sa-l sustina la Bucuresti, pe 16 iunie, acest lucru fiind valabil pentru toate spectacolele care au fost programate in perioada 12 mai - 8 iunie.

"Am sperat pana in ultimul moment ca trupa va reusi reprogramarea spectacolelor anulate, iar din discutiile cu managementul trupei a reiesit ca revenirea la Bucuresti era una dintre prioritatile membrilor Depeche Mode. Din pacate, programul incarcat al trupei nu a permis includerea niciunui concert in pauzele de turneu, dar stim ca Dave, Martin si Andy si-au dorit foarte mult sa concerteze din nou in fata fanilor romani"
, a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.

Cei care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care si-au achizitionat biletele. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la data de 12 iunie. De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B'ESTFEST, la tarife speciale, acest lucru fiind posibil astfel:


  • un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei);
  • un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare);
  • un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 lei);
  • un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie  sau 5 iulie – economie de minim 40 lei).

Voucherul B'ESTFEST va fi valabil DOAR IMPREUNA cu biletul DEPECHE MODE, urmand a fi schimbat cu bilete B'ESTFEST la intrarea in zona de festival.

Foto: Mediafax
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro