Culisele șantajului, dezvăluite de medicul Marek Vâlcu
Divertisment · Stiri / 22.05.2014

Doctorul pe care Oana Zăvoranu l-ar fi şantajat a explicat de ce vedeta a suferit cinci operaţii. El susține că vedeta nu a fost nemulţumită de intervenţii, ci de faptul că, din cauza stărilor ei emoţionale, îşi dorea tot timpul altă dimensiune a sânilor.

"În anii '90 Oana Zăvoranu nu era cunoscută. A venit la mine şi i-am făcut picioarele, adică o liposucţie. Apoi a venit să-i pun implanturi cu silicoane. Le-a vrut pe cele mai mici, de 150 ml, eu i-am recomandat 180 si aşa am făcut. Apoi a venit să-i pun de 300 că le vrea mai mari. După asta a mai venit încă o dată că le vrea şi mai mari şi i-am pus 450. Nici ăştia nu i-au convenit că i s-au părut prea mari şi i-am pus de 220. Implanturile sunt cu acte în regulă, am acte pentru ele, sunt foarte bune. Asta este toată povestea"
, a declarat doctorul în emisiunea "Wowbiz" de la Kanal D.

"Doar prima intervenţie a plătit-o. Pentru celelalte aveam o inţelegere ca ea să-mi facă reclamă. ea a fost foarte drăguţă cu mine, până acum două săptămâni când a început povestea asta", a continuat medicul.

"L-a ameninţat atât telefonic cât şi prin mesaje scrise că, dacă nu-i dă 10.000 de euro, va merge la televiziuni şi va spune că i-a pus nişte implanturi care nu sunt bune. Asta după trei ani de la intervenţia chirugicală. Acele mesaje sunt la dispoziţia autorităţilor. Iniţial i-a cerut suma de 10.000 de euro, ulterior suma crescând la 15.000 de euro"
, a declarat avocata medicului Marek Vâlcu.

Medicul estetician pe care l-ar fi şantajat Oana Zăvoranu lucrează la o clinică privată din centrul Capitalei.

Vedeta i-ar fi trimis lui Marek Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme".

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu. În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant, după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.


După ce Zăvoranu a primit banii, anchetatorii au aşteptat-o să se urce într-un autoturism şi să plece, împreună cu o prietenă. Ulterior, ea a fost oprită în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra ei.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro