Cristina Spatar a marturisit la Constantin 60’: „Plangeam in continuu si imi doream sa mor”
Divertisment · Stiri / 27.11.2015

Duminica, 29 noiembrie, in emisiunea Constantin 60’ este invitata Cristina Spatar. Artista ii dezvaluie lui Alexandru Constantin secretele din spatele celebritatii, dar si greutatile prin care a trecut de-a lungul vietii, de la ora 23:00, la Prima TV.

Cristina Spatar este din Onesti si este foarte mandra de originile ei. A crescut intr-o familie modesta, dar a avut parte de o educatie buna, pe care isi doreste sa le-o ofere si ea copiilor sai, Albert si Aida. Spune despre parintii ei ca au fost oameni cinstiti si muncitori, care puneau foarte mult pret pe familie.

S-au iubit foarte mult si ne-au oferit, mie si surorii mele, o educatie foarte buna. Mi-as dori sa-mi educ si eu copiii, asa cum am fost eu educata, cu modestie, bun simt si disponibilitate de a-i ajuta pe cei din jur
”, povesteste Cristina Spatar, in emisiunea Constantin 60’, de la Prima TV.

Artista a avut o copilarie frumoasa si o adolescenta la fel de frumoasa, pana in momentul in care mama ei s-a imbolnavit de cancer la colon. Cristina a suferit enorm si spune ca si-ar fi dorit sa moară ea in locul mamei sale.

Viata mi-a dat tot felul de necazuri. Cand s-a imbolnavit mama de cancer, a fost cumplit. Am avut trei ani de calvar. Nu-i doresc nimanui sa stea alaturi de un bolnav, cu atat mai putin sa fie bolnav. Plangeam in continuu, imi doream sa mor, pur si simplu. Nu vroiam sa o vad pe ea murind. N-am suportat ideea asta. A fost foarte greu. M-a marcat foarte tare acea perioada
”, a marturisit artista.

Cum a trecut Cristina Spatar peste toate greutatile vietii si cum a fost perioada in care sotul ei a fost arestat, aflati urmarind Constantin 60’ duminica, 29 noiembrie, de la ora 23:00, la Prima TV.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro