Cove se însoară sâmbătă
Divertisment · Stiri / 23.10.2013

Prezentatorul emisiunii "Jumătatea mea ştie", Gabriel Coveşeanu îşi pune pirostriile din nou. Acesta se însoară peste trei zile cu o blondă pe care o cunoaşte de şase ani.

Aleasa inimii lui se numeşte Florentina Ene, are 33 de ani şi deţine împreună cu sora ei o clinică medicală. După ce s-a speculat că cei doi s-au grăbit să-şi oficializeze relaţia pentru că viitoarea mireasă este însărcinată, prezentatorul a lămurit situaţia pe pagina sa de Facebook.

"Tocmai am aflat de ce mă însor eu sâmbătă. Pentru că viitoarea mireasă este cică însărcinată... Vă anunţ oficial că nu e aşa, e puţin balonată", a explicat amuzat prezentatorul emisiunii "Jumătatea mea ştie"

, pe reţeaua de socializare.

Cei doi au invitat la nuntă 200 de persoane. Printre acestea şi pe Andreea Marin, cea care i-a fost şefă lui Cove la emisiunea "Surprize, surprize". Gabriel Coveşanu i-a înmânat personal invitaţia la eveniment "Zânei" în prima ediţie a noii ei emisiuni de la TVR, "Preţuieşte viaţa".

Cove a explicat, mai demult, cum a cunoscut-o pe viitoarea sa soţie. "Ne-am cunoscut în urmă cu șase ani, la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una, alta. Am luat-o așa cu pasi timizi și totul a decurs de la sine",

a mărturisit fostul asistent al Andreei Marin în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D. 

 

"Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt. De abia așteptăm să ne unim destinele. Vrem o familie, dar vrem și copii", a mai spus el.  El a povestit cum a cerut-o de soție pe Florentina: "Am cerut-o de soție exact în locul în care ne-am cunoscut acum șase ani, se întâmpla la o petrecere la Palatul Mogoșoaia. Am cerut-o de nevastă în același loc. Seara, pe malul apei; nu se aștepta, veneam de la o întâlnire cu niște prieteni, brusc am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea. Am cucerit-o cu farmecul meu irezistibil!".

Cove a mai fost căsătorit cu Maria Movileanu, fiica fostei crainice TVR Carmen Movileanu.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro