Florin Dumitrescu a avut o lună de miere scurtă, dar intensă
"Ne-a plăcut foarte mult plaja de la Es Trenc, de unde ne-am întors cu un kilogram de sare cules manual. Restaurantele din Mallorca mi s-au părut sub nivelul unora din Bucureşti, însă pot să spun că am învăţat de la un localnic nişte trucuri pentru un aioli perfect", a povestit Florin pentru Click!.
Din toamnă, Florin Dumitrescu și cei doi colegi din juriul de la "MasterChef", Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, vor putea fi urmăriți în emisiunea "Hell’s Kitchen/Iadul Bucătarilor", cel mai așteptat show culinar, dotat cu un premiu de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de lux din Capitală.
"Ne-a plăcut foarte mult plaja de la Es Trenc, de unde ne-am întors cu un kilogram de sare cules manual. Restaurantele din Mallorca mi s-au părut sub nivelul unora din Bucureşti, însă pot să spun că am învăţat de la un localnic nişte trucuri pentru un aioli perfect", a povestit Florin pentru Click!.
Din toamnă, Florin Dumitrescu și cei doi colegi din juriul de la "MasterChef", Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, vor putea fi urmăriți în emisiunea "Hell’s Kitchen/Iadul Bucătarilor", cel mai așteptat show culinar, dotat cu un premiu de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de lux din Capitală.