Cel care l-a acuzat pe Micheal ca i-a molestat copilul s-a sinucis
Divertisment · Stiri / 18.11.2009

Evan Chandler, cel care l-a acuzat pe Michael Jackson in anii '90 ca l-a molestat sexual pe fiul sau, Jordy Chandler, pe atunci in varsta de 13 ani, s-a sinucis...

Evan Chandler, cel care l-a acuzat pe Michael Jackson in anii '90 ca l-a molestat sexual pe fiul sau, Jordy Chandler, pe atunci in varsta de 13 ani, s-a sinucis, informeaza dailymail.co.uk.

In varsta de 65 de ani, fostul stomatolog a fost gasit in pat, impuscat in cap. Chandler a murit in resedinta sa luxoasa din Jersey City, pe 5 noiembrie, dar vestea mortii sale a fost facuta publica abia marti, 17 noiembrie.

O sursa din familia Chandler a declarat pentru New York Post ca Evan Chandler suferise mai multe operatii estetice si apela cu regularitate la injectii cu Botox. Dupa aceste interventii, chipul sau devenise de nerecunoscut.


La inceputul anilor '90, Chandler l-a acuzat pe Michael ca a abuzat sexual de fiul sau, Jordan, declansand astfel caderea in dizgratie a "Regelui Pop".

Cazul nu a mai ajuns in sala de judecata, familia Chandler incheind o intelegere civila cu Michael Jackson, in valoare de 22 de milioane de dolari.

Ambele parti au semnat un contract de confidentialitate prin care s-au angajat sa nu discute despre caz sau despre intelegerea facuta.

In varsta de 29 de ani, Jordan locuieste in New York, sub un alt nume si nu a vorbit niciodata in public despre acele acuzatii formulate de tatal sau impotriva lui Jackson.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro