Cea mai batrana mama din lume, pe moarte
Divertisment · Stiri / 14.06.2010

Rajo Devi Lohan, in varsta de 72 de ani, care a nascut in urma cu mai putin de doi ani o fetita, in urma fertilizarii in vitro, este pe moarte, in urma complicatiilor pe care le-a presupus sarcina...

Rajo Devi Lohan, in varsta de 72 de ani, care a nascut in urma cu mai putin de doi ani o fetita, in urma fertilizarii in vitro, este pe moarte, in urma complicatiilor pe care le-a presupus sarcina, potrivit The Sun.

"Am visat toata viata sa am un copil. Nu conteaza ca acum sunt bolnava, macar am trait destul incat sa apuc sa fiu mamica", a declarat Devi Lohan.

Ea si sotul ei, Balla, in varsta de 73 de ani, s-au imprumutat de bani pentru ca femeia sa poata ramane insarcinata. Fertilizarea in vitro a costat echivalentul a 2.000 de lire sterline, o suma imensa pentru cuplul nevoias din Baddhu Patti, India.


"Medicul nu m-a avertizat niciun moment ca este periculos sa am un copil la aceasta varsta", povesteste mama. Dupa ce a nascut prin cezariana, Rajo a suferit o puternica hemoragie interna, apoi o operatie riscanta de indepartare a unui chist ovarian de marimea unei portocale.

Organismul ei nu si-a revenit dupa cele doua interventii, mai ales ca femeia nici nu a tinut cont de recomandarea medicilor de a nu depune efort.

Dupa un an, durerile erau atat de groaznice incat nu mai putea cobori din pat. Medicul care a efectuat fertilizarea in vitro insista ca problemele de sanatate ale femeii nu au de-a face cu sarcina.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro