Carmen Negoita: cum sa tii post raw vegan de azi pana de Pasti
Divertisment · Stiri / 25.04.2016

Daca ti-ai propus sa tii post toata saptamana, afla ca exista multe optiuni sanatoase care inlocuiesc preparatele cu multe calorii si neprietenoase cu silueta precum fainoasele, snaks-urile de tot felul sau cartofii prajiti.

Carmen Negoita iti spune ce preparate raw vegane poti consuma in aceste zile pana de Pasti, din ingrediente naturale si fara a fi gatite la foc. Sunt preparate pe care le poti face acasa ori pe care le poti comanda pentru a fi livrate acasa.

“Pentru multi dintre noi este inca dificil sa gasim preparate de post care sa fie si diversificate de la o zi la alta, si bune la gust, sanatoase si prietene cu silueta. Nu e tocmai bine sa ne rezumam la cartofi prajiti, pateuri vegetale, paine cu margarina si tot felul de produse din comert cu aditivi. Din bucataria raw vegana Rawyal avem o sumedenie de variante sanatoase. Spre exemplu, eu saptamana aceasta mi-am programat urmatorul meniu zilnic.

Luni

Mic dejun: branza de caju, crackers din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere.

Pranz: salata verde, pasta de patrunjel cu crackers

Gustare: cheesecake raw cu portocale si fructe de padure

Cina: salata tabule din rosii cu patrunjel

Marti

Mic dejun: milkshake energizant (din banana, curmale, caju, vanilie, scortisoara, maca, lucuma) si baton energizant din caju, curmale, seminte de floarea soarelui, merisoare, goji, fulgi de ovaz, tarate psyllium.

Pranz: lasagna raw, guacamole si crackers

Gustare: tort raw cu ciocolata vegetala si capsuni

Cina: supa de spanac

Miercuri

Mic dejun: smoothie de ananas, salata de cruditati

Pranz: spaghete din dovlecel cu sos de rosii, pasta de masline cu crackers

Gustare: budinca de chia

Cina: salata verde

Joi

Mic dejun: limonada cu menta, ghimbir si goji, pasta de masline kalamata cu crackers

Pranz: pizza raw vegana

Gustare: milkshake energizant (din lapte de migdale)

Cina: supa de spanac, branza de caju cu crackers

Vineri

Mic dejun: pasta de patrunjel cu crackers, cupcake cu fructe de padure

Pranz: Sushi raw, guacamole cu crackers

Gustare: cupcake cu fructe de padure

Cina: salata de ciuperci

Sambata

Mic dejun: branza de caju cu crackers

Pranz: salata detoxifianta si hummus raw

Gustare: ciocolata calda raw

Cina: salata proteica

Duminica:

In ziua de Pasti, pentru a nu trece brusc la un meniu consistent cu ingrediente grele, de origine animala, puteti consuma cozonac raw vegan Rawyal, care este senzational si foarte sanatos.

Raw vegan, sau raw gourmet, asa cum avem noi la Rawyal, inseamna tranzitia de la mancarea nesanatoasa, cu aditivi si potentatori de arome, la mancare verde, naturala, cruda, direct din natura. Asta nu inseamna doar legume si fructe, ci o serie de alimente naturale care, imbinate si preparate la rece, sunt delicioase. Pentru ca nu le preparam la foc, la temperaturi inalte, isi pastreaza toti nutrientii de care are nevoie organismul”, spune Carmen Negoita, promotor al alimentatiei sanatoase, tip raw vegan, prin intermediul Rawyal. 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro