Carmen Iohannis colaborează cu designerul Laurei Cosoi şi al Andreei Raicu
Divertisment · Stiri / 29.04.2015

Ținutele pe care le poartă soţia preşedintelui Klaus Iohannis sunt mereu în prim-plan. Foarte atentă la imaginea sa, Prima Doamnă a ales să colaboreze în plan vestimentar cu un alt nume important din industria modei.

Stephan Pelger este cel care va crea ţinutele pe care Carmen Iohannis le va purta la ieşirile zilnice şi la cocktailuri. Unul dintre designerii români celebri pe plan intern şi internaţional, el este preferat de vedete autohtone precum Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Raicu și multe altele, relatează Libertatea.

Carmen Iohannis i-a făcut marţi o vizită lui Stephan Pelger, la atelierul din Bucureşti și, potrivit creatorului de modă, întâlnirea s-a încheiat cu succes, urmând ca pe viitor între cei doi să existe o colaborare.



"Astăzi a fost o zi cu totul specială!!! Am făcut sfeștania atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevărată prezență elegantă și, din câte mi-am dat seama, un suflet frumos! Sunt foarte onorat de aceasta nouă colaborare"
, a scris Stephan Pelger pe pagina lui de Facebook, încântat de faptul că va lucra pentru Carmen Iohannis.

 

Foto: Mediafax

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro