Carmen Brumă, rețetă pentru gravide
Divertisment · Stiri / 13.01.2014

Însărcinată în şase luni, vedeta TV este foarte atentă la alimentația sa. Ea a postat pe Facebook rețeta unei salate speciale pentru femeile gravide.

"SALATĂ PENTRU GRAVIDE (dar nu numai). Ingrediente: frunze de spanac, varza albă şi roşie, morcov, 1 avocado (bine copt), un ou fiert, seminţe de cânepă, fulgi de migdale, ulei de măsline sau cânepă, sare. Poftă bună!", a scris Carmen Brumă, care a şi postat o fotografie cu delicioasa reţetă pe site-ul de socializare.



Vedeta și-a obișnuit admiratorii cu postările ei pe Facebook. În decembrie, ea a publicat mai multe imagini în care își arată burtica de gravidă, după zece săptămâni de sarcină.

Până în luna noiembrie, Carmen Brumă nu a dorit să confirme că este însărcinată. În octombrie, ea a scris pe Facebook că atunci când va fi gravidă va face anunţul pe pagina ei de socializare.

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună din 1999, când Oreste le-a făcut cunoştinţă. Din 2000, au lucrat împreună, la emisiunea "Noaptea târziu". Deși au circulat zvonuri despre căsătoria lor în secret, cele două vedete au negat repetat aceste speculații.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro