Bronx & Blink, pantofii cu poveste vin la Stilago
Divertisment · Stiri / 03.04.2013

Stilago lanseaza pe 5 aprilie in clubul de fashion doua brand-uri de incaltaminte cu poveste, pentru ca pasionatele de moda, indragostitele de incaltaminte frumoasa, sa inceapa primavara mai fericite, sa-si poata achizitiona si alege dintr-o marie varietate de modele pantoful care le reprezinta la un pret de bun simt.

Bronx si Blink sunt doua brand-uri care s-au nascut intr-o familie olandeza in urma cu 125 de ani, sunt brand-uri create de oameni cu dragoste pentru pantofi, pentru care incaltamintea e o pasiune nu o necesitate.

Blink este gama ce se adreseaza femeilor rafinate, elegante, moderne, preocupate de tot ce e nou in materie, gama care le ofera atat celebrii pantofi clasici de lac cu toc cui, dar si sandale cu platforma si pene, pantofi nude sau in culori neon. Este creata pentru femeia care isi doreste multe perechi de pantofi fara ca sa intre brusc in faliment.

Bronx se adreseaza femeii moderne, cu temperament puternic, extravaganta, care prefera incaltarile sport cool, pantofii cu nit-uri, dar vrea varietate.

Pentru ca Stilago isi doreste ca iubitoarele de moda sa se bucure cumparand de pe site la preturi fara concurenta, a pregatit aceasta promotie la inceput de primavara.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro