Anca Țurcașiu, despre povestea divorțului: "Totul a fost împotriva mea!"

Stiri / 22.09.2014

Nașul artistei, omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu, a făcut o glumă proastă, care i-a lăsat un gust amar artistei în vârstă de 44 de ani.

Acesta a declarat sâmbătă că ea și soțul său, Cristian Georgescu, şi-au spus "adio" în cel mai civilizat mod, ba chiar au rămas în relaţii foarte bune. Omul de afaceri din Corbeanca a spus că Anca şi Cristian aveau mici neînţelegeri şi se şicanau de mai mult timp, ceea ce în timp a deteriorat relaţia lor.

Mai mult, Ţânţăreanu a spus că vedeta și partenerul ei de viață frecventau cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup. A doua zi, miliardarul şi-a schimbat complet declaraţiile, spunând pentru Click! că totul a fost doar o glumă.


Întrebată dacă a divorțat, Anca Țurcașiu a explicat: "Nu am divorțat și nici nu am de gând. Totul este o invenție, o aberație, o joacă ce s-a transformat dintr-un răspuns în bătaie de joc în altceva... Cineva m-a întrebat de 100 de ori dacă am divorțat și eu i-am spus tot de atâtea ori că nu am divorțat. Dar mi-a spus că știe sigur că am divorțat și în bătaie de joc i-am spus că dacă știe mai bine înseamnă că așa e. Dar se pare că totul a fost împotriva mea. Seara am fost împreună cu soțul meu de mână la un eveniment. Asta este culmea că nu am fost văzută acolo, împreună. Iar a doua zi am plecat la Bacău, unde am avut spectacole...", a spus artista în vârstă de 44 de ani.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro