Alina Puscas a ales o rochie in nuanta zaharului brun, la Top Chef!
Divertisment · Stiri / 22.10.2013

Prezentatoarea Alina Puscas este pentru a doua oara gazda show-ului Top Chef, de la Antena1. La prima editie, care a avut loc aseara, “delicioasa” prezentatoare a ales sa poarte o rochie in nuanta zaharului brun, “indulcind” astfel prin prezenta ei juratii si concurentii “celui mai taios show culinar”.

Realizata din voal de matase naturala, cu bust in stil corset, rochia realizata in atelierul Cristallini este perfecta pentru o aparitie fresh si feminina. Alina a accesorizat-o cu mult „bun gust”, optand pentru pantofi cu platforma si toc inalt, intr-o nuanta nude si bijuterii din email pretios, inspirate din lucrarile lui Gustav Klimt. 

Cratitele au fiert, tigaile au sfarait, cutitele au tocat fara incetare, iar condimentele s-au amestecat. Chefii au urmarit atent modul in care pretendentii la titlul de Top Chef, aflati la duel, au facut fata probelor, in timp ce Alina a “supervizat” bunul mers al preparatelor in bucataria studioului.

Este pentru a treia oara, cand prezentatoarea Antenei1, alege pentru aparitiile ei televizate rochii din atelierul Cristallini (disponibile in showroom-ul din Splaiul Unirii, nr 108 sau pe www.cristallini.ro). 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro