Adelina Pestriţu: "Îmi vine să arunc trăsnete"
Divertisment · Stiri / 25.09.2012

Prezentatoarea de la Kanal D şi-a pierdut încrederea în cei din jur, însă, cu toate astea, încearcă să treacă peste probleme gândind pozitiv.

Adelina Pestriţu a avut o perioadă mai grea, după ce s-a trezit implicată într-un scandal cu Raluca Tănase (trupa Bambi). Recent, cele două şi-au trimis mesaje acide prin intermediul reţelei de socializare, relatează ziarul Click!

Azi, Adelina şi-a expus gândurile pe Facebook: "Nu de puţine ori m-am trezit in mijlocul unei furtuni fără ca eu să fiu forța care generează acest lucru și poate că lucrul acesta m-a făcut mai sigură pe picioarele mele. Am învățat, însă că de cele mai multe ori e bine să taci, să asculți zgomotul din jur și să lași fiecare nor să-și facă de cap până când ultima picătură se va scurge din el"
, a scris vedeta pe pagina sa.

"Și cu toate că nu de puține ori îmi vine să arunc trăsnete în stânga și dreapta, prefer să-mi găsesc în interior forța care mă face să zâmbesc frumos spre cer și să aștept soarele. Energia pozitivă din Univers e singurul lucru adorabil cu care omul se poate alimenta. Restul e trecător și mult prea neînsemnat", a explicat Adelina cum trece peste acest moment.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro