Adele refuză să semneze contracte de publicitate
Divertisment · Stiri / 16.11.2015

Adele a declarat că îi este dificil să reziste tentaţiei de a se implica în diverse campanii de publicitate. Vedeta susţine că primeşte tot mai des propuneri de a face reclamă la diverse produse sau servicii, dar le refuză pe toate, potrivit femalefirst.co.uk.

"Este foarte uşor să cedezi tentaţiei de a fi celebru. Pentru că este fermecător, e puternic, te atrage. Este o muncă dificilă să rezişti. Dar după o vreme pur şi simplu am refuzat să accept o viaţă care nu este reală", a declarat vedeta.

Cântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani, care va lansa vineri, 20 noiembrie, albumul "25", a declarat că nu vrea să îmbrăţişeze statutul de vedetă şi de aceea încearcă să reziste tentaţiei de a face reclamă.

Întrebată ce contracte de publicitate a refuzat de-a lungul timpului, Adele a răspuns: "
Ce am refuzat? Tot ce vă puteţi imagina. Cărţi, haine, produse alimentare, băuturi, articole de fitness.. iar asta e probabil cea mai amuzantă propunere. Au vrut să fiu imaginea unei maşini. Jucării, aplicaţii, lumânări, lac de unghii", a declarat vedeta pentru publicaţia The Observer Music. "Îmi dai un milion de lire să cânt la ziua ta? Prefer să o fac fără bani, dacă tot o fac", a adăugat cântăreaţa.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro