Actritele care au castigat Oscarul „detin” propria bijuterie Giulia Nahmany
Stiri / 28.02.2014

Actrite celebre care au castigat mult ravnita statueta Oscar de-a lungul timpului „detin” de acum propria bijuterie creata de Giulia Nahmany.

Vedeta din Romania a lansat o colectie de cercei, bratari si coliere cu cristale Swarovski inspirate din tinutele glamour ale divelor care au impresionat pe covorul rosu de la Oscaruri.

Noua linie Nahmany prezinta o gama restransa de culori si redefineste stralucirea luxului Hollywoodian intr-o formula accesibila ca pret. Fiecare set de colier, cercei si bratari poarta numele unei castigatoare a Oscarulului, precum Katharine Hepburn, Grace Kelly, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Glenda Jackson sau Diane Keaton.

"Pentru colectia Red Carpet am apelat la o sursa de inspiratie personala, menita sa reflecte noua etapa profesionala din viata mea - actoria. Ma fascineaza eleganta si stralucirea acestei lumi, Hollywood-ul cu ale sale povesti, secrete si legende. De aceea, fiecare set din colectia RED CARPET poarta numele unei castigatoare de Oscar. Dorinta mea este ca fiecare femeie care poarta aceste accesorii sa staluceasca precum o vedeta ce paseste pe covorul rosu. Intotdeauna mi-am dorit ca bijuteriile mele sa comunice despre persoana care le poarta", declara Giulia Nahmany.

Colectia este disponibila in magazinele Giulia Nahmany in magazinele Giulia Nahmany din Baneasa Shopping City si City Park Mall Constanta, precum si in magazinele online www.giulianahmany.ro si www.giulianahmany.com.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro