Shad

Shad

"Această imagine este oarecum simbolică pentru mine, pentru timpurile pe care le trăim. Identitatea i-a fost furată, prietena lui i-a furat portofelul, scoringul bancar i s-a prăbuşit şi tot aşa până când a devenit homeless. Şi-a dat seama că viaţa lui a devenit copleşitoare şi nici n-a avut timp să se mai oprească şi să se gândească ce visuri avea." Frank

Frank

"L-am întâlnit pe Frank în Hunters Point, San Francisco. Trăia într-un fel de rulotă făcută de el, cu soţia şi câinele lor. Marea lui grijă este că poliţia îi va lua căsuţa improvizată. Zice că a fost crescut cu un majordom, dar drogurile l-au adus aici. Lucra în construcţii când l-am întâlnit. L-am fotografiat în stradă şi pe un şantier. Soţia lui îşi dorea să fie balerină, dar pentru că e supraponderală nu s-a simţit în largul ei să pozeze pentru acest proiect. Frank este unul dintre cei mai de treabă oameni pe care i-am întâlnit." 
Tammy

Tammy

"Tammy este o vedetă pe Height Street, în San Francisco. Dacă ea nu te face să zâmbeşti, atunci nimeni n-o mai poate face. Cea mai mare durere a ei este că bunica sa şi primul ei soţ i-au luat copiii."
  • Hegel, duminică, 11.09.2016 21:58
    Print si cersetor

    CUUM?! În America sunt oameni fără adăpost?! Nu cred. E o minciună sfruntată!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro