Poţi să vezi personajul ascuns din această ilustraţie? Doar 1% din oameni reuşesc!
O ilustraţie veche ascunde un personaj greu de depistat la prima vedere. Tu poţi să-l observi?
Pe internet apar tot mai multe imagini care îţi pun încercare capacitatea de concentrare şi abilităţile de observaţie. Este şi cazul unei ilustraţii vechi, publicată de Playbuzz. Potrivit acestui site, doar 1% din oameni reuşesc să identifice personajul ascuns din această ilustraţie. Aşadar, vedem un bărbat care ţinteşte înaintea unui duel, în timp ce mai mulţi oameni privesc de pe margine. Dar unde este adversarul pe care trăgătorul vrea să îl împuşte?
Acesta este bine ascuns, mascat de liniile negre şi de tonul în sepia al imaginii. Poţi să-l descoperi fără ajutor?
Dacă nu reuşeşti, răspunsul se află în pagina a doua.
Acesta este bine ascuns, mascat de liniile negre şi de tonul în sepia al imaginii. Poţi să-l descoperi fără ajutor?
Dacă nu reuşeşti, răspunsul se află în pagina a doua.
Doar 1% ? Poate cei cu vederea scazuta , din prima mi-a sarit in ochi :))))
Intre cei doi copaci, stand jos
...dupa 1 minut de analiza.
De fapt, draga Diana, cucuveaua este o bufnita (,,Athene noctua’’ din familia ,,Strigidae’’). Deci cucuveaua ESTE bufnita, dar bufnita nu cucuveaua :)). Datorita fizionomiei pe care o prezinta din pacate nu este cucuvea cum ai spus tu ci este de fapt o bufnita din familia Tytonidae(nu o pot identifica la nivel de specie din cauza rezolutiei proaste a imaginii).
Eu n-am vazut decat cucuveaua din pom. Personajele dintre pomi le-am vazut din greseala abia cand am dat pe 3, sa vad ce mai este. Daca ar fi sa interpretez, as gasi urmatoarele variante: 1) ori personajele ucid cucuvele, dar ucid si oameni prin spanzurare (si impuscare), 2) ori personajele ucid oameni considerati de Sfarma-Piatra cucuvele si nu bufnite. Se stie ca o bufnita NU ajunge cucuvea si o cucuvea NU ajunge bufnita. Arata si se comporta diferit: cucuveaua vaneaza mai mult ziua si mananca: lilieci, tantari, soareci, soparle, iar bufnita vaneaza mai mult noaptea si ziua, in unele situatii si prefera ca fel de mancare iepurele, plus celelalte de la cucuvea. concluzie: Cucuvelele nu prea mananca iepuri, bufnitele, insa, da si-i considera pe bietii iepuri niste ,,delicatese culinare". In plus, cucuvelele intorc capul la 180 grade sau chiar o rotatie completa, dar bufnitele nu prea fac acest lucru decat cu sfortari extraordinare, adica NU il fac. Si mai sunt diferente de penaj: cucuveaua poate fi si alba, bufnita poate fi alba decat prin experimente esuate, dar NU este niciodata alba.
Intre cei doi arbori din fotografie(imbracat in alb0sau conturul negru,fondul alb!