Pisicuţa cu freză punk, vedetă pe internet: E irezistibilă!
Divertisment / 18.10.2017

O pisică dintr-un adăpost de animale din Canada a devenit foarte populară după ce „freza“ ei neconvenţională a făcut senzaţie pe internet.

Perm, o pisică din Newfoundland, Canada, a fătat un singur pui în adăpostul de la Exploits Valley SPCA. Îngrijitorii spun că n-au mai văzut până acum o mamă atât de iubitoare - atât de mult ţine la puiul ei, Mohawk, încât l-a lins pe cap până i-a tocit blăniţa de pe cap într-un mod neaşteptat.

"Când puiul a început să crească, ne-am dat seama că este ceva în neregulă. Corpul său creştea normal, dar capul era atât de mic. Un veterinar ne-a lămurit: mama lui îl iubeşte atât de mult încât i-a tocit părul de pe cap tot curăţându-l. Până şi mustăţile i le-a tocit!"

, a povestit Sarah MacLeod, purtătoarea de cuvânt a centrului Exploits Valley SPCA, pentru The Dodo.



Medicul a recomandat ca Perm să primească încă un pui asupra căruia să-şi concentreze dragostea. Aceştia i-au făcut cunoştinţă cu o pisicuţă orfană, numită Pigtail, pe care ea a acceptat-o imediat, astfel că Mohawk poate "să respire" şi el puţin.

Angajaţii centrului au făcut mai multe fotografii cu freza "punk" a puiului şi sunt tare mândri de "supermama" Perm. "Avem aici atâtea pisicuţe care au nevoie de un cămin, aşa că am angajat-o pe Perm ca hairstilist"

, a glumit reprezentanta adăpostului.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro