30
Și-a dat demisia ca să-și urmeze visul de a călători prin lume: 30 de imagini care dovedesc că a meritat
Divertisment · Pasiune / 24.01.2021

Pasionată de fotografie și de călătorii, o tânără a renunțat la slujba cu program fix pentru a se dedica pasiunii sale. Nu regretă nicio secundă această alegere, iar imaginile demonstrează că a luat cea mai bună decizie.

Michelle von Kalben a visat dintotdeauna să facă ceea ce îi place, dar avea nevoie de un venit care să-i permită să se ocupe de pasiunea sa, fotografia și arta digitală. Tânăra în vârstă de 23 de ani din Germania a luat decizia curajoasă de a renunța la jobul ei cu program fix pentru a folosi rețelele de socializare ca antreprenoare. Și-a făcut un blog pe care a început să-și publice fotografiile și lucrările artistice digitale și a ajuns la o audiență de peste 30.000 de admiratori.


A fost cea mai bună decizie pe care o putea lua - îmbinând utilul cu plăcutul, ea a început să-și valorifice financiar munca și să călătorească. "Cred că fiecare dintre voi poate face la fel cu un mod de gândire potrivit, cu aptitudini și, desigur, cu pasiune. Mi-am făcut o misiune din a vă învăța și pe voi asta", scrie tânăra pe site-ul ei.

Bored Panda a publicat 30 dintre imaginile realizate de Michelle von Kalben. Aceste cadre superbe sunt dovada că un vis poate deveni realitate.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro