12
Mai puțin înseamnă mai mult: Cele mai frumoase imagini alb-negru
Divertisment · Pasiune / 11.04.2021

Concursul foto Black and White Minimalist Photography Prize 2020 a desemnat cele mai reușite imagini realizate în acest stil.

O fotografie impresionantă nu trebuie să fie neapărat color: imaginile alb-negru au o frumusețe specială. Dovadă stau instantaneele premiate în cadrul concursului Black and White Minimalist Photography Prize 2020, organizat de revista B & W Minimalism Magazine.

Juriul a selectat cele mai bune imagini din cele 1.470 de lucrări înscrise, declarându-l câștigător pe fotograful britanic Tim Nevell, autorul unei imagini splendide, realizată cu drona, deasupra unei șosele izolate din Islanda. El a primit premiul de 1.000 de dolari.


Printre fotografiile care i-au impresionat pe membrii juriului se mai numără una care surprinde o pistă de snowboard din Japonia, o imagine cu un copac izolat din nordul Californiei și una cu doi cicliști, realizată în Canyon Beach, Oregon, Statele Unite.

Milad Safabakhsh, fondator și editor-șef al revistei, a declarat că imaginea care a obținut premiul și finalistele au fost făcute de fotografi care pot fi considerați "cei mai buni fotografi contemporani de imagini minimaliste alb-negru de pe planetă". Nu e nicio exagerare: instantaneele publicate de revista B&W sunt foarte expresive.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro